78143

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 19. 11. 2005
Re: Medovina

ona medovina je ve své podstatě víno vyrobené z medu ale vykvašením
samotného medu dostanete nápoj nevalné chuti a proto se hned na začátku
kvašení doněj přidává různé koření nebo právě ovocné štávy
Medové víno je zase něco jiného Jeho základem jsou právě štávy z ovoce kde
se hldina cukrů místo řepným cukrem doplní medem

Pepan

----- Original Message -----
From: "Eman" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, November 19, 2005 10:54 AM
Subject: Re: Medovina


> Pan Josef
> .. klepšímu vysrážení bílkovin se přidávají avocné štávy 2l na 10
> ---------------------
>
> Tomu já neříkám medovina ale slabé ovocné víno s přídavkem medu. Někdo
tomu
> říká ovocná medovina, ale já si radši dám místo toho dobré víno.
>
> __________ Informace od NOD32 1.1291 (20051118) __________
>
> Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32.
> http://www.nod32.cz
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13185


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

   
Radek Krušina (195.39.121.166) --- 21. 11. 2005
Re: Medovina

Pan Josef Jiří Menšík napsal:
>vykvašením samotného medu dostanete nápoj nevalné chuti

Nesouhlasím.

Radek Krušina

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13202


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

      
Honza Jindra (84.244.103.226) --- 21. 11. 2005
Re: Medovina

Také nesouhlasím, naopak mám za to, že přidané "příchutě" mají za cíl něco zakrýt. Čistá medovina je lahodná a kulaťoučká samo o sobě.
Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13203


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

         
pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 21. 11. 2005
Re: Medovina

No proti gistu žádní dišputát

pepan

----- Original Message -----
From: "Honza Jindra" <e-mail/=/nezadan>
To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Monday, November 21, 2005 9:56 AM
Subject: Re: Medovina


> Také nesouhlasím, naopak mám za to, že přidané "příchutě" mají za cíl něco
> zakrýt. Čistá medovina je lahodná a kulaťoučká samo o sobě.
> Honza
>
> __________ Informace od NOD32 1.1295 (20051120) __________
>
> Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32.
> http://www.nod32.cz
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 13221


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu